Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ιεράπετρα | 0 Bruce Van De Bilt, σε τουρνουά με την Εθνική Ολλανδίας U18.

Ένα ακόμα παιδί (το τρίτο στη σειρά), της Ιεράπετρας γνωρίζει την διάκριση εκτός Κρήτης, η καλύτερα εκτός συνόρων.


Η οργανωμένη και η μεθοδική δουλεία (τόσων χρόνων), του προέδρου της Ιεράπετρας και γ.γ της ΕΚΑΣΚ κου Β.Πλεξουσάκη και των συνεργατών του, αποδίδει ξανά καρπούς.
Πρώτα ο Αλέξης Βασιλειάδης (Αρης), μετά ο Γιάννης Κατρατζής (Μαρούσι), άλλο ένα μεγάλο ταλέντο είναι έτοιμο να "ανοίξει τα φτερά του".
Ο Bruce Van De Bilt, ξεκίνησε εδώ και δυο εβδομάδες τις προπονήσεις στην Ακαδημία μπάσκετ του GRONINGEN (http://www.basketball.nl/content.php/nl/110/nieuws.html?id=2400%2Cnl)
και παράλληλα τη φοίτηση του στο σχολείο (http://www.werkmancollege.nl) , θα συμμετάσχει σε ένα καθιερωμένο τουρνουά U18 ( http://www.hnbt.com/programma-uitslagen/)
με τη φανέλλα της αντίστοιχης Εθνικής Ολλανδίας που θα λάβει μέρος με δύο δωδεκάδες αθλητών.
Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ συνεχίζει να παρακολουθεί και να είναι κοντά στα παιδιά που βγήκαν από τις Ακαδημίες του, σε όποιο μέρος και αν συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με το άθλημα και εύχεται στο νεαρό αθλητή του καλούς αγώνες. Το επίσημο site του συλλόγου θα ενημερώνει για την εξέλιξη του Bruce, όπως κάνει άλλωστε για όλα τα παιδιά του, που αγωνίζονται πλέον σε άλλους συλλόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money